Corona update: voorlopig geen chiro

Corona update: voorlopig geen chiro

Beste leden en ouders,
 
Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen over de jeugdwerking hebben we met de leiding besloten om voorlopig geen Chiro meer te geven.
 
Deze beslissing werd door ons genomen aan de hand van verschillende elementen. We kunnen er niet voor zorgen dat alles volgens de regels verloopt op ons terrein. We hebben ook vanuit de Gemeente Kapellen en Stabroek het advies gekregen om onze poorten te sluiten omwille van het feit dat nu heel wat jongere kinderen, ook aan onze kanten, besmet geraken. De constante veranderingen van de maatregelen omtrent de jeugdbewegingen maken het voor ons organisatorisch heel moeilijk om dit mogelijk te maken.
 
We gaan als leiding midden februari terug samen zitten om de situatie dan nog eens te bekijken. We zullen jullie dan ook rond deze periode terug contacteren om jullie te informeren over de verdere verloop van onze chirowerking. We informeren jullie via de facebookpagina, website en e-mail.
 
We missen jullie nu al, en hopelijk tot snel!
 
Groetjes,
De leidingsploeg
Reacties zijn gesloten.